TODISTUKSIA  JUMALAN  VOIMASTA NYKYAIKANA


Jos olet kiinnostunut lukemaan, miten erilaiset ihmiset ovat kokeneet Jumalan voimaa, voit selailla seuraavia kirjoituksia. Suurin ihme on, että  "jokainen, joka uskoo häneen (Jeesukseen), saa hänen nimensä voimasta syntinsä anteeksi" ja pääsee Jumalan yhteyteen. Monet ovat päässeet irti voimakkaista siteistä, alkoholista, huumeista, saatananpalvonnasta. Monet ovat parantuneet sairauksista. Monet ovat kokeneet ihmeellisiä rukousvastauksia. Näitä ihmisten kokemuksia on niin paljon ja monenlaisia, että tälle sivulle mahtuu vain hyvin pieni murto-osa. Ne ovat ko. ihmisten omia näkemyksiä tilanteestaan :

Tunnen ihmisiä, jotka ovat kokeneet yliluonnollista parantumista. Maili pääsi tuberkuloosista irti hetkessä

Ihmeiden aika ei ole ohi.

Jumalan voima muutti Pekan elämän täydellisesti.

Jumalan ihmeellinen varjellus ja apu Etiopiassa.

Reinhard Bonnke on pitänyt valtavia kokoussarjoja eri puolilla maailmaa mutta ennen kaikkea Nigeriassa. Niihin on osallistunut satoja tuhansia ihmisiä jokaiseen kampanjaan. Paljon ihmisiä on tullut uskoon ja monet ovat parantuneet vaikeista taudeista. Pieni välähdys näistä voit saada   CfaN:n sivuilta. Kuuluisaksi on tullut nigerialaisen Daniel Ekechukwun tarina, kun hän heräsi kuolleista.

Suomessa tapahtuu tänäänkin monenlaisia ihmeitä :
Aikoinaan oli tiedotusvälineissä paljon esillä, mitä tapahtui Yli-Vainion toiminnassa, vaikka jotkut yrittävät väittää, ettei parantumisia tapahtunut (Miettinen). Tunnen henkilökohtaisesti ainakin yhden selvän tapauksen, jonka olisi pitänyt olla Miettisen tiedossa.  

Turussa on vaikuttanut ja vaikuttaa edelleen Tuula Ekbom.
Lue edelleen Pirkko Jalovaaran toiminnasta.
Jalovaaran sivuilla on yli 50 todistusta ihmeellisestä parantumisesta.   Kannattaa todella tutustua.

NokiaMission tilaisuuksissa tapahtuu paljon.

KAN Kristillinen alkoholisti- ja narkomaanityö ry :llä on hoito- ja kontaktikoteja eri puolella Suomea. Näissä  monet ovat päässeet vapaaksi alkoholi- ja huumekierteistä ja uskovina aloittanut täysin uuden elämän. KAN-kodit toimivat kristilliseltä pohhjalta. Yhdistyksen lehdessä on ollut paljon todistuksia Jumalan voimasta näitten ihmisten elämässä. Lue, miten Pirkko pääsi vaikeasta masennuksesta.

Huumekoukkuun joutunut Risto J. tunsi jo 18-vuotiaana olevansa ihmisraunio ja oli mielestään kokenut jo kaiken. Missään ei enää ollut mitään järkeä. Vasta uskoontulo antoi merkityksen hänen elämälleen.

Päivi Niemi pääsi irti päihteistä ja saatananpalvonnasta. Lue Päivin stoori . Erittäin suorasukainen mutta realistinen kuvaus siitä, mihin nykyajan nuori voi joutua, mutta myös siitä, miten pääsee irti. Nykyään Päivi toimii koulu / nuorisotyöntekijänä ja varoittaa nuoria saatananpalvonnan vaaroista.  

Muitten tämänkaltaisten nuorten todistuksia löydät tästä.

Lisää todistuksia voit lukea tästä.

Muualla maailmassa Jumala toimii ehkä paljon voimakkaammin kuin Suomessa, jossa kristinuskoa kyllä saa  vapaasti tuoda esille, mutta epäusko ja kriittisyys ja ihmillinen viisaus usein ovat esteinä Jumalan voiman ilmenemiselle. Esim. Kiinassa, jossa lienee noin 80 milj. uskovaa, saadaan, usein vainojen keskellä, todella kokea Jumalan voimaa usein yliluonnollisella tavalla.
Uskovien suuri määrä niissä olosuhteissa on jo todistus Jumalan voimasta. Lyhyt referaatti omalta Kiinan matkalta.

Oman elämäni varrelta liitän pari kokemusta, joita ei voi verrata edellisiin. Kuitenkin ne todistavat omalla tavalla Jumalan todellisuudesta arkielämässä.

Takaisin